De Kracht van je Stem – 2-daagse workshop stemwerk

Waarom stembevrijding

Stembevrijding is een verlangen, een diep verlangen, om gehoord te worden en om verbonden te zijn. Communiceren doe we iedere dag verbaal en non-verbaal. Communicatie is meer dan woorden. Ook door tonaliteit, klank, lichaamshouding, gedachten en gevoelens brengen we informatie over. Zonder dat we ons daar bewust van zijn.

Kracht van Stem

Wij gaan er van uit dat iedereen op een volwassen en open wijze met elkaar contact wil maken. Wanneer er
persoonlijke thema’s in de weg staan, dan is dat een flinke klus. Is onze communicatie altijd functioneel? Nee, want het komt op een ander vaak toch anders over dan we bedoelen.

Met stembevrijding krijg je inzicht in je eigen manier van communiceren, in jezelf en de wereld om je heen.

 

Hoe en wat

We gaan op ontdekkingsreis, met focus op de stem, het klankenspectrum en het vinden van de authentieke stem. Het is een intensieve manier om de kracht van je innerlijke stem naar buiten te brengen. Luisteren is ook een belangrijk onderdeel. Door te oefenen en meer met je hart te luisteren verandert er iets!

Door de veiligheid binnen de groep is het een natuurlijke beweging dat persoonlijke thema’s worden aangeraakt. Dit proces wordt professioneel begeleid. Door de vele werkvormen die we in een kleine groep aanbieden worden verschillende waarden en overtuigingen op een diepere laag doorwerkt. 

 

Doel

Het doel van de tweedaagse is om meer zicht te krijgen op jouw wensen en grenzen in je werkende en privéleven. Als jij in jezelf de juiste toon weet te vinden, nog beter leert luisteren naar jezelf en naar anderen, ontstaat er harmonie, innerlijke rust en de kracht die jij zoekt!

Door stembevrijding klink je beter en sta je beter in je kracht

Praktische informatie

Het traject bestaat uit een schriftelijke of telefonische intake en 2 trainingsdagen.

Aantal deelnemers

De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers en wordt begeleid door Gera Vermaas en Sigrid van Drunen.

 Data

10 en 11 maart 2016. Als je mee wilt doen, meld je dan aan! Heb je wel interesse maar passen de data niet, laat het ons weten. We plannen er nog één in.

De kosten

De kosten van de training inclusief schriftelijke/telefonische intake bedragen zakelijk
€ 790,00 BTW vrij. Particulier tarief € 390,00
Voor gebruik van de accommodatie, consumpties en lunch brengen wij € 40,00 per dag in rekening.

Trainers

Gera Vermaas en Sigrid van Drunen

Locatie

De Pastorie, Dr. van Noortstraat 88, Stompwijk

 

Informatie Sigrid van Drunen

Sigrid van Drunen is Hypno-Psychotherapeut (lid NBVH), NLP Master, coach en professioneel zangeres. Na haar studie klassieke zang aan het Koninklijk Conservatorium is zij de weg van persoonlijke ontwikkeling ingeslagen. De mens achter de stem intrigeerde haar. Op het conservatorium werd de stem vooral technisch benaderd en gekeken naar het toepassen van methodieken. Sigrid volgde in de jaren daarna diverse trainingen en workshops zoals: Trauma Healing, Integratieve Psychotherapie, Familie en Organisatieopstellingen, Stemexpressie, Stemwerk, Stembevrijding etc.

Zij heeft haar kennis van psyche en stem kunnen integreren en gebruikt dit tijdens therapiesessies, coaching en diverse workshops op het gebied van stembevrijding.