• “Goede trainer. Volgt niet alles volgens het boekje, maar biedt maatwerk voor ieder individu in de groep. Gera is een fijne en zeer ervaren trainer die op originele en doeltreffende wijze de training geeft.”
 • Maria weet op een hele prettige natuurlijke manier een sfeer te creëren die uitnodigt om je echt open te stellen voor nieuwe inzichten. Een hele intense en leerzame ervaring!” – Marc, Accountmanager bij ProRail –
 • “De goede maar vooral ook veilige sfeer, die zowel Gera Vermaas als Maria Menger weten te scheppen door hun persoonlijke aandachtsvolle benadering, is heel bijzonder. Het nodigde mij uit om meer van mezelf te laten zien dan ik gemiddeld gewend was. Heel bijzonder. De kennis die ik bij hen heb mogen opdoen heeft mij verrijkt laten kijken naar mijn eigen geschiedenis en geeft rust en vertrouwen naar de toekomst. Kortom: twee vakvrouwen die een bijzondere prestatie leveren waarvoor ik hen, nu ruim een jaar later nog iedere dag zeer dankbaar ben”. Dit moet je meegemaakt hebben!!” – Norbert Leijtens, manager-directeur-bevlogen netwerker –
 • “De trainers hebben de medewerkers kunnen tonen en overtuigen dat het anders kan en moet . Na afloop van de sessies keerde de groep gemotiveerd terug. Vol nieuwe ideeën is men met het geleerde aan de slag gegaan. We gaan hier als organisatie zeker de vruchten van plukken. Onze dank aan Maria en Berto. Mede door jullie inbreng staat er nu een gemotiveerde groep. Vol energie. Wij zullen als management natuurlijk moeten bewaken/motiveren dat het geleerde toegepast kan blijven worden. Het nu gecreëerde platform geeft ons de gelegenheid om onze organisatie in te richten voor de toekomst. Berto en Maria: Chapeau”  – Han van der Heijden, plantmanager Coroos BV Geldermalsen – Lees hier de volledige review
 • “Ik heb geleerd mijn ware ‘ik’ te tonen, waardoor ik veel lekkerder in mijn vel zit en authentiek ben in mijn doen en laten. Anderen zien dat ook en reageren hier dan ook positief op. Ik kan deze training aanraden. Voor jezelf, maar ook voor de mensen waar je mee omgaat.”
 • “Door alle gesprekken met Maria ervaar ik  weer het vertrouwen en de vrijheid in mijn werk. Regelmatig denk ik terug aan jouw ‘wijze’ woorden.”
 • Berto geeft mij het gevoel bijzonder te zijn. Hij laat mij zelf ontdekken en onderzoeken. Hierdoor lijkt het ordenen van mijn gedachten opeens een stuk eenvoudiger. Berto laat mij zaken benoemen die ik eigenlijk al lang wist. Na lange wandelingen in de bossen van Vught, ga ik altijd opgeruimd en blij met mezelf naar huis!” – Renate Offermans, Finance Director –
 • “Ik voel me rijker sinds ik de training heb gevolgd. Wat is overgebleven is rust nemen om echt contact te maken met mensen en mijn gevoel toe te laten. Dit voelt echt als een resultaat van jouw training. Maria, ik wil je nogmaals bedanken voor je superveilige, prikkelende en louterende training. Dank je, dank je, dank je.”
 • “Alle lof voor Maria. Zij is in staat om de training tot een zeer waardevol geheel te maken.”
 • “De inzet van een ieder was groots en dat geldt zeker ook voor Gera. Haar begeleiding was professioneel en doortastend. Zij heeft er voor gezorgd dat een ieder zich veilig kon voelen in de groep en ze heeft aldus het rendement voor ons allemaal geoptimaliseerd. Ook haar meer individuele terugkoppelingen waren nuttig en waardevol, vooral ook door haar inzicht in waar blokkades zitten en hoe de weg naar groei kan worden gevonden. Nogmaals dank! Niets dan lof voor Gera.”
 • Maria wist heel goed bij iedereen de blinde vlek te benoemen en gaf zeer concrete handvatten om verder te groeien.”
 • “Dank je wel Maria Ik heb o.a. veel gehad aan de wijze waarop jij je vragen stelt, terugkoppelt, sowieso in de groep acteert en afbakent. Erg leerzaam.”