Vergeven is SUPERkracht!

Wanneer heb jij voor het laatst iemand vergeven? Of jezelf?
Vergeving is een superkracht!
Vergeving heb ik herontdekt. Uit steeds meer onderzoeken van de hersenen door neurowetenschappers komt dit naar voren.

De Alfa hersengolven spelen hierbij een belangrijke rol (een ontspannen en toch alerte staat). Als je in deze staat bent en iemand of jezelf vergeeft geeft dat het beste resultaat.

Waarom vergeven?
Door vergeven komt er ruimte vrij voor andere belangrijkere en leuke dingen in je leven!
Vasthouden aan boosheid, schuldgevoelens, schaamte en verwijten over zaken uit je verleden door een ander veroorzaakt of door jezelf, houden je gevangen en houden je van je kracht en levenslust af.

Vergeven is meer lonend voor jezelf dan voor de persoon die je vergeeft. LET OP! Het is geen excuus voor iemands gedrag of acties uit het verleden. Het is eerder een proces dat je instaat stelt jezelf te bekrachtigen en jezelf dus te bevrijden van elke last of wrok die je belast.
Je maakt jezelf, in plaats van iemand anders, verantwoordelijk voor je verleden en dat bevrijdt je!
In deze workshop geef ik je meer inzichten over het proces van vergeven, wat het je kan opleveren en doen we een vergevingsmeditatie.

Elke maand staat er Vergevingsdag gepland! Vergeef en kom in je kracht!
Bij Djoj Rotterdam en bij KernCompany in Stompwijk.

Interesse?

Ga naar de Agenda om te kijken wanneer wij de training Leidinggeven vanuit je Kern geven. Je vindt daar ook informatie over locatie en prijzen en je kunt je daar aanmelden.

Wil je advies over welke training het beste past bij jouw behoeften? Of ben je op zoek naar een in-company teamtraining op maat? Neem dan contact met ons op, wij geven je graag een vrijblijvend persoonlijk advies!