Gera Vermaas

” Je bent goed zoals je bent……en het kan altijd anders…..”

 

Elke relatie, met jezelf of met anderen, kan anders: vrijer, lichter en meer in stroming. ‘Hoe’ is vaak de vraag, zowel voor organisatorische als individuele vraagstukken. Wat mijn werk karakteriseert is de diepgang en helderheid waarmee ik deze complexe vraagstukken doorgrond. Ik zie het als het oplossen van een gelaagde puzzel. Door mijn jarenlange werkervaring ben ik zeer bedreven in het vinden en in elkaar passen van de juiste puzzelstukken.

 

Plezier en genieten is verweven in al mijn activiteiten. Ik daag uit om situaties te bekijken vanuit een ander perspectief om zo tot verrassende en nieuwe inzichten te komen. Gedreven door nieuwsgierigheid en mijn liefde voor mensen, heb ik vele organisaties en mensen kunnen verbinden, om meer vanuit bezieling en kernkracht te leven en te werken.

 

Mijn werkervaring is begonnen in het voortgezet onderwijs, waar ik me vooral heb beziggehouden met ontwikkeling van leerlijnen, coaching en leidinggeven. Een keerpunt kwam voor mij in 2000. Na een sabbaticaljaar van onderzoek, studie en bezinning, nam ik het besluit om mij meer te richten op zaken die de kern raken. Interesse in mensen en organisaties én in datgene wat hen drijft is mijn passie, dus begon ik met trainings- en coachingsbureau KernCompany.

 

Eigen scholing en ontwikkeling is voor mij een levensader. Ik heb veel opleidingen en trainingen gevolgd o.a. psychologie, organisatie- en familieopstellingen, management en lichaamsgerichte psychotherapie, traumaverwerking, mindfulness, voice dialogue en relatietherapie. In mijn werk houd ik mij vooral bezig met het ontwikkelen en geven van trainingen, persoonlijke- en teamontwikkeling, coaching en therapie, (systemisch) organisatieadvies, traumabegeleiding, supervisie en opleidingen Systemisch Werk (familie- en organisatieopstellingen).

 

Kernwoorden die mijn manier van werken schetsen: vanuit het hart, bruisend, vrijgevig, zorgzaam, spontaan, diplomatiek, bevlogen, eigenwijs, edelmoedig, onderzoekend, veilig, zonder waardeoordeel. Kernkwaliteiten die mijn persoonlijkheid karakteriseren: inspirerend, betrokken, genietend, verbonden, krachtig en zacht, bezield, met inzicht.

 

E-mail: gera@kerncompany.nl            tel: 06-50277474 / 071 – 5809448