Berto van der Manden

“Jouw toekomst hangt af van een hoop dingen, maar vooral van jou !!!”

 

Ik geloof in deze stelling. En ik zal je ondersteunen je verder te ontplooien. Je helpen om een bewuste stap te zetten in de richting die bij jou past en die je zelf wilt. “Ga in de driving seat zitten en neem het stuur in handen!! ” In dit proces sta ik naast je, steun ik je en daag ik je uit zodat je op de plek komt waar je wil zijn.

 

Met ruim 30 jaar ervaring ben ik de specialist in de Food & Agri sector op het gebied van “bemensingsvraagstukken”, lees: “Hoe komt de juiste man/vrouw, op het juiste tijdstip, op de juiste plek in de organisatie?” Deze vraag fascineert mij enorm. “Wat beweegt mensen?” Zowel vanuit de menskant bekeken, als vanuit de organisatie. Daarom help ik bedrijven graag met de instroom van personeel (werving & selectie), de doorstroom (training & coaching) en de uitstroom (outplacement).

 

Deze interesse/passie voor mensen ontwikkelde ik gedurende mijn carrière.  Na mijn opleiding aan de HAS den Bosch heb ik gewerkt op (inter-)nationale commerciële posities. Via de functie commercieel directeur groeide ik door tot Managing Director Benelux.

 

Vanwege mijn interesse in wat mensen beweegt heb ik besloten mij daarna volledig toe te leggen op “bemensingsvraagstukken” in organisaties. Uiteraard volgde ik (post HBO) opleidingen op dit gebied en school ik mij nog constant bij. Dit past bij mijn opvatting “Blijf je ontwikkelen, dan Blijf je groeien en Blijf je interessant voor je (potentiële) werk-/opdrachtgever”. (Lifetime employability)

 

KernWoorden: Verbindend, warm, transparant, integer, pragmatisch, confronterend, doelgericht, uitnodigend, uitdagend, stimulerend, motiverend en oplossingsgericht  met een vleugje humor.

 

E-mail: info@kerncompany.nl                              tel: 06 – 53 84 88 58